Taxe de participare

 
Statut  Până la 10.09.2018 Onsite

Medici  

 

     150 RON

   

         200 RON

        

 

Dacă doriţi să achitaţi taxa prin transfer bancar, vă rugăm să utilizaţi datele de mai jos:

  • Beneficiar: PROEVENTS & CONFERENCECUI: RO17149202
  • Cont IBAN: RO52INGB0001008201148910
  • Banca: ING BUCURESTI
  1. După efectuarea plății prin transfer bancar vă rugăm să vă înregistraţi şi online pentru a putea primi o scrisoare de confirmare pe email. 
  2. După introducerea datelor personale apăsați butonul Înregistrare, iar în următoarea pagină butonul Plată prin Transfer Bancar. În câmpul albastru vă rugăm să completați "numărul ordinului de plată" și apoi să Confirmați.
  3. Confirmarea înregistrării pe e-mail o veți primi doar după validarea încasării, nu se trimite automat decât in cazul înregistrării online si plății cu cardul.

Vă rugăm să trimiteți o copie după dovada plății la adresa: ramona.margarit@palomatours.com sau pe fax: +40 21 314 66 47.

Vă rugam să solicitați factura pe e-mail la adresa ramona.margarit@palomatours.com, nu se transmite automat.

Taxele de participare includ:

  • Acces la lucrari
  • Diploma de participare
  • Pauze de cafea

*Toate taxele bancare vor fi suportate de participanţi.

**Taxele plătite nu se mai returnează.

Nota Bene:

Organizatorii se obligă să asigure mapa cu materialele de congres numai participanţilor înscrişi până la data de 31 August 2018.
Pentru participanţii înscriși după această dată, mapa cu materialele de congres va fi distribuită în limita stocului disponibil.

GRUPURI

Firmele şi agenţiile care doresc să înregistreze / cazeze un grup de minimum 5 persoane la congres sunt rugate să se adreseze în mod direct firmei Proevents & Conference, pe coordonatele: 

Ramona Margarit - ramona.margarit@palomatours.com

Madalina Semanschi - madalina.semanschi@palomatours.com 

Formularul de înregistrare va fi completat de către toţi participanţii la congres (atât cei cu inscriere individuală, cât şi cei susținuți).